Schakel nu een life coach in!

Life coach

Life coach

Vier maanden geleden wist ik niet meer wat ik moest doen. Alles mislukte en ik zat vast. Ik wist niet meer wat ik moest bereiken en wist me plannen hierdoor ook echt niet. dit is ook heel beschamend om te vertellen maar ik was best depressief. Ik wist dus ook echt dat ik met een life coach moest gaan praten. Ik wilde er zelf alleen niet in geloven dat ik wel moest praten met iemand. Ik wou er namelijk allemaal zelf uit komen. Ik wist zelf ook echt dat ik met een life coach zou moeten praten dus vroeg ik mijn vriend om mij die kant op te sturen anders laat ik het toch weer vallen en zou ik over zes maanden nog steeds in hetzelfde schuitje zitten, dit kan natuurlijk niet. mijn vriend vond het ook een goed idee dus besloot me die kant op te sturen. Ik had dus direct een afspraak gemaakt voor bij de life coach.

Orde brengen

Toen de dag was aangebroken en ik bij de life coach terecht kon wist ik niet wat ik moest verwachten. Het was natuurlijk echt raar om met iemand te praten die zou gaan bepalen wat je met je leven zou moeten gaan doen. Ik vond dit zelf allemaal niet nodig meer. ik ben hieruit toch maar gegaan. Toen ik daar aankwam mocht ik direct doorlopen naar de life coach. Ik ging daar direct zitten en vertelde mijn problemen. Ik vertelde dat ik vast zat en dat ik alleen maar thuis zat. Ik kon namelijk niets meer doen. De life coach vertelde mij dat hij me hier in zou helpen en me een beetje zou helpen met mijn leven op orde krijgen. Ik was hier heel blij mee want ja wat kon ik anders doen. Toen ik een maand bij de life coach zat merkte ik heel erg dat ik alles weer een beetje op de rit kreeg. Ik vond dit echt heel fijn.

Terugblik

Nu vier maanden later merk ik dat ik het meeste van mijn leven weer op de rit heb. ik vind dit echt super fijn. ik heb ook weer een doel in mijn leven die ik in zes maanden zou moeten hebben bereikt. Ik hoop dus ook dat ik mijn doel over twee maanden heb bereikt. ik ben zelf wel heel blij dat ik naar de life coach ben gegaan want dit had ik nooit kunnen bereiken zonder mijn life coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *